Εντυπωσίασαν οι Guns N’ Roses στη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Μία εντυπωσιακή συναυλία, αντάξια των προσδοκιών, του κοινού τους έδωσαν οι Guns N’ Roses, στις 24 Ιουλίου 2023, στο ΟΑΚΑ. Στην εντυπωσιακή σκηνή που είχε στηθεί στο κεντρικό Στάδιο, το δημοφιλές συγκρότημα έπαιξε επί τρεις ώρες.

Ο 61χρονος Axl δεν έμεινε λεπτό ακίνητος επάνω στη σκηνή ενώ ισάξιοι πρωταγωνιστές δίπλα του ήταν ο κιθαρίστας Slash και ο μπασίστας Duff McKagan. Στις κερκίδες και στην αρένα βρέθηκαν περισσότεροι από 45.000 άνθρωποι, οι οποίοι αψήφησαν τον καύσωνα προκειμένου να δουν από κοντά το δημοφιλές συγκρότημα.

Οι Guns N’ Roses βγήκαν στη σκηνή υπό τους ήχους του «It’s So Easy» και συνέχισαν με επιτυχίες κυρίως από το ντεμπούτο τους «Appetite for Destruction» και τα δύο άλμπουμ «Use Your Illusion». Ανάμεσα στα τραγούδια ο Axl φρόντισε αρκετές φορές να ευχαριστήσει τον κόσμο που αψήφησε τον καύσωνα για να τους δει. Συνολικά έπαιξαν 27 τραγούδια, από τα «θρυλικά» των 80s «Welcome to the Jungle» και «Sweet Child O’ Mine» μέχρι τα «Estranged» και «November Rain» των 90s. Μία από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα όταν ο Axl ανακοίνωσε ότι σε 8 λεπτά θα ήταν τα γενέθλια του Slash (έχει γεννηθείς στις 23 Ιουλίου 1965, έκλεισε τα 58) και ζήτησε από το κοινό να τραγουδήσει μαζί του το «Happy Birthday».