Εσύ

ΕΣΥ

Έπιασα στα χέρια μου τις τέλειες και καλοσχηματισμένες νιφάδες του χιονιού αλλά καμία δεν σου έμοιαζε. Βρήκα ένα κόκκινο, ευωδιαστό τριαντάφυλλο στη βιτρίνα ενός ανθοπωλείου και το πήρα για να το μυρίζω. Ανακάλυψα κάτι παλιές πολύτιμες πέτρες, λαμπερές σαν τον ήλιο. Τις άγγιξα, με θάμπωσαν. Και όλα αυτά δεν ήταν παρά μόνο κάτι διαφορετικό από εσένα. Τίποτα από αυτά δεν ήταν εσύ!

ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΜΕΙΣ

Οι νύχτες που έχουν κάτι από εσένα, όμως χωρίς εσένα. Το μαγικό παραμύθι συνεχίζεται ακόμα και μαζί αναμένουμε τη στιγμή που δεν θα είμαστε απλά συγγραφείς αυτού αλλά κομμάτι της μαγείας του, συμπρωταγωνιστές του. Μόνοι μας δύο κομμάτια του παζλ που λέγεται κόσμος, αδύναμα. Μαζί όμως μπορούμε να κατακτήσουμε πολλά! Αρκεί το εγώ και το εσύ, να γίνει εμείς!

Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΕΣΥ

Πάλι στο μυαλό μου… σε σκέφτομαι συνέχεια σήμερα! Πώς το κατάφερες αυτό; Τι έκανες σε όλο μου το είναι; Σε σκέφτομαι χωρίς να ξέρω πώς ακριβώς νιώθω για σένα! Νιώθω τελικά κάτι για σένα; Πού θα καταλήξει τελικά όλο αυτό; Ο έρωτας είναι κάτι τόσο δυνατό! Να, αυτό που νιώθεις μία ανεξήγητη χαρά και όλη μέρα χαμογελάς, μόνο επειδή φέρνεις στο μυαλό σου τη μορφή κάποιου/ας, τα λόγια κάποιου/ας, τη συμπεριφορά κάποιου/ας! Μόνο επειδή ξέρεις ότι κάποιος/α κάπου νοιάζεται για σένα! Στις πράξεις κερδίζεις αλλά και χάνεις κάποιον/α.


Έρωτας: Λέξη μαγική που σε αλλάζει με κάθε του πινελιά. Παίρνει χρώματα από την παλέτα του και απλά σε ζωγραφίζει. Δεν σε ρωτάει πριν ξεκινήσει. Αντέχεις να τον ζήσεις;


Μην μου πεις, απλά οι πράξεις σου που δεν αντέχουν άλλο, οι πράξεις σου θα το φωνάζουν κάθε μέρα. Θα με διεκδικούν κάθε μέρα. Και το καλύτερο; Θα μου λένε τι αξίζω κάθε μέρα! Όλα αυτά ακόμα κι’ αν γίνω δικός/ιά σου είναι που σε κρατάνε ψηλά για εμένα! Που θα είσαι η πρώτη θέση στην καρδιά μου για όσο αντέξουμε!