Κλείνει ο κινηματογράφος «Αλεξάνδρα» στην Καλλιθέα

Με ανακοίνωση στα social media, ο κινηματογράφος «Αλεξάνδρα» στην Καλλιθέα ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Τετάρτη (24/4) θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του καθώς, όπως είπαν, ο «ιδιοκτήτης επέλεξε να μην ανανεώσει τη σύμβαση».

Ο κινηματογράφος «Αλεξάνδρα» στην Καλλιθέα λειτούργησε για πρώτη φορά το 2015 και, σύμφωνα με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την πρωτοβουλία, «δεν γνωρίζουμε τι μέλλον θα έχει, ίσως έφτασε η στιγμή να κλείσει και ο τελευταίος χειμερινός κινηματογράφος της περιοχής».

«Σας ευχαριστούμε θερμά που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε σε όλους σας τα καλύτερα» καταλήγουν οι διαχειριστές, με τον κινηματογράφο να εντάσσεται πλέον στην ίδια λίστα με το ΙΝΤΕΑΛ και το Πάλας.

Η ανακοίνωση για το «λουκέτο» στον κινηματογράφο Αλεξάνδρα στην Καλλιθέα
«Αγαπητοί φίλοι της Αλεξάνδρας σας ενημερώνουμε ότι η Τετάρτη 24/4 θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του κινηματογράφου καθώς ο ιδιοκτήτης του χώρου επέλεξε να μην μας ανανεώσει την σύμβαση.

Πήραμε στα χέρια μας τον κινηματογράφο το 2015 και τον λειτουργήσαμε για 9 χρόνια προσπαθώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και πιστεύουμε ότι τιμήσαμε την εμπιστοσύνη σας.

Δεν γνωρίζουμε τι μέλλον θα έχει η Αλεξάνδρα, ίσως έφτασε η στιγμή να κλείσει και ο τελευταίος χειμερινός κινηματογράφος της Καλλιθέας.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε σε όλους σας τα καλύτερα.

Υ.Γ. Δεν μπορούμε παρά να σας ευχαριστήσουμε για τα τόσο θερμά σχόλια. Η εκτίμησή σας αντανακλά σε όλους τους συνεργάτες μας που από το 2015 έως και σήμερα πέρασαν από την Αλεξάνδρα και εργάστηκαν με συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον για να προσφέρουν στο κοινό της Καλλιθέας το καλύτερο δυνατό. Να γνωρίζουν ότι τους θυμόμαστε όλους».