Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Mufasa: The Lion King» – Πότε θα βγει στα σινεμά

Το prequel του «Βασιλιά των Λιονταριών», της δημοφιλής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, κυκλοφόρησε και το «Mufasa: The Lion King» θα προβληθεί στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο στις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Πρόκειται για «live–action» ταινία και στην ουσία σχετίζεται με τη «ζωή» του Mufasa, του πατέρα του Σίμπα, από τα πρώτα του βήματα έως τη στιγμή που γίνεται ο επόμενος «Βασιλιάς των Λιονταριών».

Το τρέιλερ ξεκινά με μια νέα εκδοχή του «κύκλου της ζωής» και ακούγεται ο κύριος αφηγητής να διηγείται την ιστορία του Mufasa, ενός «λιονταριού που θα άλλαζε τις ζωές μας για πάντα».

Σε ό,τι αφορά στην πλοκή της ιστορίας, ο Mufasa παρουσιάζεται ως ένα λιοντάρι που «γεννήθηκε χωρίς μια σταγόνα ευγένειας στο αίμα του», αλλά έφτασε στο μεγαλείο παρά την καταγωγή του.

«Η ιστορία παρουσιάζει το λιοντάρι ως ένα ορφανό μικρό, χαμένο και μόνο του, μέχρι που συναντά ένα συμπαθητικό λιοντάρι ονόματι Τάκα – τον κληρονόμο μιας βασιλικής γενιάς. Η τυχαία συνάντηση θα ξεκινήσει, παράλληλα, και ένα μεγάλο ταξίδι αρκετών διαφορετικών χαρακτήρων που αναζητούν το πεπρωμένο τους – οι δεσμοί τους θα δοκιμαστούν καθώς θα συνεργαστούν για να αποφύγουν έναν απειλητικό και θανατηφόρο εχθρό» γίνεται λόγος στην περιγραφή της ταινίας.