Λειτουργία

Το Art In Vivo δέχεται έργα από κάθε τέχνη: Φωτογραφία, Ποίηση, Λογοτεχνία, Θέατρο, Κινηματογράφος, Αρχιτεκτονική, Ζωγραφική, Γλυπτική, Επιστήμες, Κριτικές, Συνεντεύξεις, Παρουσιάσεις είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που γίνονται δεκτές, αρκεί το περιεχόμενο να συμφωνεί με το πνεύμα και τις αξίες του Art In Vivo. Έργα με ρατσιστικό περιεχόμενο ή που αντίκεινται στα δικαιώματα των ανθρώπων και των ζώων, δεν θα γίνεται δεκτό χωρίς καμία περαιτέρω απόκριση από την αρχισυνταξία του Art In Vivo.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν υλικό τους στο e-mail artinvivom@gmail.com  του περιοδικού, καθώς και να έρθουν σε επαφή μαζί μας μέσω Instagram και facebook. Μαζί με το προς δημοσίευση υλικό, αποδέχεται ο ενδιαφερόμενος την ανάρτηση του έργου του στο διαδίκτυο, πάντα με την προσθήκη του ονόματός του. Το απεσταλμένο υλικό μπορεί να έχει δημοσιευθεί και στο παρελθόν, αρκεί να αναφέρεται από τον αποστολέα και δημιουργό η πρώτη πηγή, καθώς στόχος μας δεν είναι η αποκλειστικότητα, αλλά η ανάδειξη δημιουργών και τέχνης. 

Η ομάδα του Art In Vivo είναι στη διάθεση του κάθε δημιουργού που επιθυμεί να κοινωνήσει το έργο, τις σκέψεις και τις ιδέες του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο artinvivom@gmail.com με την ένδειξη «ΕΡΩΤΗΣΗ» στο θέμα του μηνύματος. 

Για υποβολή έργου προς δημοσίευση ή κοινοποίηση στα social media του Art In Vivo, αποστολή του έργου σας στο artinvivom@gmail.com με την ένδειξη «ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ» στο θέμα του μηνύματος.