Μια πόλη στους δρόμους – «Αυτό που μας ενώνει»

Σήμερα η χώρα φαίνεται να βγαίνει στους δρόμους και να κάνει αυτό που είχε καιρό… Στην Αθήνα η κεντρική ημέρα και η μεγάλη παρέλαση του Athens  Pride 2021 με σύνθημα «Αυτό που μας ενώνει» καταφέρνει αυτήν τη στιγμή να συσπειρώσει ανθρώπους που κινούνται κάτω από τη σημαία της ισότητας, προωθώντας το μήνυμα της ενότητας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων σε κάθε τους έκφανση. Σπάζοντας την ομοιομορφία και αναδεικνύοντας μια πλευρά της ζωής γεμάτη χρώματα και μουσική. Άνθρωποι όλων των ηλικιών και κάθε κουλτούρας δηλώνουν το παρόν τους κάνοντας ξεκάθαρες τις αντιρατσιστικές τους θέσεις.

Γιατί αυτό είναι το αύριο που θέλουμε για τα παιδιά μας, ένας κόσμος χρωματιστός χωρίς καμία διάθεση διαχωρισμού από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Με δυναμική παρουσία η φετινή παρέλαση δίνει ακόμη κάτι φωτεινό στο σκοτεινό των καιρών, μια ελπίδα αλλαγής μακριά από ρατσισμό, σεξισμό, κακοποίηση και κοντά σε αξίες περισσότερο σπουδαίες όπως η αγάπη, ο έρωτας, η επιλογή και η ελευθερία!

Το Art In Vivo θα μένει δίπλα σε κάθε ένα, κάθε μια και κάθε έναν που θα αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο, δίπλα στις φωνές των ανθρώπων που ενώνονται.