Ο Ατζαράκης μέσα σε 2:30 λεπτά «σφάζει» την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της 12χρονης

Στην εισαγγελική πρόταση που αφορά τον Ηλία Μίχο για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, αναφέρθηκε στο νέο βίντεό του ο Διονύσης Ατζαράκης.

Σε ρόλο δημοσιογράφου δελτίου ειδήσεων ο κωμικός ηθοποιός κατακεραύνωσε την εισήγηση της εισαγγελέως να απαλλαγεί ο Ηλίας Μίχος για το κακούργημα του βιασμού και της εμπορίας ανθρώπων μιας και – σύμφωνα με την εισαγγελέα – απλά διευκόλυνε την ανήλικη να εκδίδεται:

«Κυρίες και κύριοι επιστρέφουμε στην υπόθεση του Κολωνού και στην εισαγγελική πρόταση να μην καταδικαστεί ο Ηλίας Μίχος για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση…

Συγγνώμη, έχει γίνει λάθος στον τίτλο. Βάλαμε να μην καταδικαστεί, να φέρουμε λίγο μπλάνκο;

Α, σωστό είναι…

Η εισαγγελική πρόταση έκανε λόγο για αμφιβολίες στο κατά πόσο υπήρξε απειλή ή σωματική βία.

Αα, ήταν από αυτές τις όχι απειλητικές ερωτικές σχέσεις 55χρονων με 12χρονα που έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι poly pοcket στα Jumbo, κοιτάχτηκαν και ήταν κεραυνοβόλο.

Μάλιστα, λογικό. Άσε που δεν ξέρουμε και τι φορούσε η 12χρονη, μπορεί να προκαλούσε. Έχουν βγει κάτι φουτεράκια τώρα με τα σκυλάκια από το Paw Patrol… Εντάξει, αν το φοράς αυτό και κυκλοφορείς έξω πας γυρεύοντας.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι ήταν ερωτευμένος με τη 12χρονη. Εντάξει τότε! Πες το τόση ώρα ρε άνθρωπε! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και εμείς κολλάμε σε κάτι πράγματα μικρά, όπως η ηλικία της; Και πως να μην ήταν ερωτευμένος. Ξέρετε τι λένε, οι 12αρες ίσον με δύο 6αρες.

Α Θεέ μου.

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά αλλά μήπως να αρχίσει λίγο να κοιτά.

Ως προς την εμπορία ανθρώπων κατά την εισαγγελέα δεν προέκυψε περιουσιακό όφελος για τον κατηγορούμενο. Μπράβο ρε Μίχο γιατί τελευταία είχε χαθεί το πάθος από τον κλάδο της εμπορίας ανθρώπων. Όλοι το κάνουν για τα λεφτά αλλά ο Λιάκος είναι μύστης και το έκανε κυρίως για το άθλημα.

Μάλιστα…

Η εισαγγελέας είπε πως δεν προέκυψαν τα απαραίτητα στοιχεία για να προκύψει πως εκείνος εξώθησε την ανήλικη στην πορνεία, για αυτό ζήτησε την καταδίκη του για τη διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται μιας και ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι εκδιδόταν χωρίς να έχει κέρδος.

Διευκόλυνση ε; Ρε τι ανιδιοτελής τύπος είναι αυτός. Είδε ένα παιδί με στοχοπροσήλωση και σαν μέντορας, οριακά σαν τον Mr. Miyagi της είπε “αυτό θες να κάνεις θα σε βοηθήσω και που σαι δεν θέλω αντάλλαγμα”.

Έτσι είναι ο έρωτας το χρήμα δεν το λογαριάζω τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω.

Γιατί σωστά υποθέτει η εισαγγελέας η κοπέλα εντελώς μόνη της αποφάσισε να εκδίδεται.

Τι θέλει άλλωστε το μέσο 12χρονο; Ένα Happy Meal και να εκδίδεται.

Η εισαγγελέας μόνο που δεν έπιασε τον Μίχο από τον ώμο να του πει “το βλέπεις εκεί το 12χρονο”.

Ηλία Ρίχτο!

Φεύγω από τη χώρα. Θα σας στείλω φωτογραφίες από το εξωτερικό. Ξέρετε όπως έβγαζε ο Μίχος τόσες φωτογραφίες με πολιτικούς, τέτοια φάση. Άντε στο δ…»