Πλησιάζουν εκλογές!

Έχετε αγχωθεί και φοβάστε ότι θ’ αλλάξει η ζωή σας; Νομίζετε ότι θα χάσετε τη βολή και την ησυχία σας; Μην ανησυχείτε. Οι σημερινοί πολιτευόμενοι πολιτικοί της χώρας και αυριανοί εκλεγμένοι βουλευτές θα φροντίσουν να μην αλλάξει τίποτα.

Οι δολοφονίες, οι ληστείες και οι ξυλοδαρμοί θα βρίσκονται στα πρώτα πέντε τοπ θέματα της επικαιρότητας. Οι γυναικοκτονίες και οι βιασμοί θα γίνονται καθημερινά. Το trafficking και οι κακοποιήσεις δε θα σταματήσουν ποτέ. Αγόρια και κορίτσια θα βιάζονται καθημερινά. Πάντα οι απλοί πολίτες θα «πέφτουν» από τα σύννεφα για το πώς ευυπόληπτοι, καλοί άνθρωποι με χρήματα και πτυχία που δεν είχαν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στη γειτονιά, κάνουν αυτές τις πράξεις.

Βιαστές και δολοφόνοι θα τιμωρούνται με την ελάχιστη των ποινών. Τα ναρκωτικά, ο ανθρώπινος πόνος, η προσφυγιά, η αναζήτηση πατρίδας θα εξακολουθήσουν ν’ αποφέρουν εκατομμύρια ευρώ στους διακινητές. Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι δε θ’ αποτελούν προτεραιότητα.

Η ανεργία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Οι άστεγοι δε θα εκλείψουν ποτέ. Το ίδιο και οι φωτιές. Θα συνεχίζουν να καταστρέφουν δάση και οικίες. Τα άτομα με αναπηρίες θα παραμείνουν στο περιθώριο. Το bulling θα κυριαρχεί στα σχολεία, στους χώρους εργασίας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον δρόμο, στις παρέες. Δε θα γίνει καμία βελτίωση στις υποδομές υγείας, πρόνοιας και εκπαίδευσης. Τα παιδιά μας θα συνεχίσουν να χάνουν τη ζωή τους στον δρόμο, στα γήπεδα, στις διακοπές, στην καφετέρια, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο.

Οι μισθοί και οι συντάξεις θα παραμένουν στα ίδια επίπεδα πείνας, ενώ οι τιμές των προϊόντων και όλων των αγαθών θα συνεχίσουν να αυξάνονται μαζί με τους δείκτες φορολόγησης. Το κόστος των ενοικίων, των καυσίμων και της ενέργειας θα παραμείνει υψηλό. Το υγρό στοιχείο θα αποτελέσει αντικείμενο αγοραπωλησίας. Τα παιδιά μας θα αναζητούν καλύτερες συνθήκες ζωής στο εξωτερικό. Η δικαιοσύνη θα παραμείνει τυφλή.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς και το οδικό δίκτυο δε θα εκσυγχρονιστούν ποτέ. Ατυχήματα και δυστυχήματα θα συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Άνθρωποι θα εξαφανίζονται και θα διαπομπεύονται. Το μέσο και το βύσμα θα υπάρχουν σε όλες τις εκβάσεις της κοινωνίας μας. Οι φορολογούμενοι θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν το τραπεζικό σύστημα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους μεγάλους επιχειρηματίες καθώς και τους πολιτικούς που υπογράφουν συμφωνίες για τεράστιες επενδύσεις και ενεργούν για το καλό του συνόλου. Τα pass ήρθαν για να μείνουν.

Η τσιμπίδα του νόμου δε θα φτάνει παντού. Οι ξένες φίλες δυνάμεις θα συνεχίσουν να μας «αγαπάνε». Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι ενάρετοι του συστήματος, θα συνεχίσουν να έχουν αδικαιολόγητες καταθέσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού. Η φωνή του πολίτη, του παιδιού, της γυναίκας, του αδικημένου, θα φιμώνεται. Μία ευγενική χορηγία από το πολιτικό μας σύστημα που αποδίδει περίφημα. Θα ξεπλένουμε κάθε βρωμιά που μας συμφέρει. Θα καλύπτουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Όλα στο βωμό του κέρδους και της εξουσίας.

Συνεχίστε έτσι, κερδίζουμε όλοι!