Αποτελέσματα 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Art In Vivo

Μετά από αλλεπάλληλες αναγνώσεις και δυσκολίες στην ανεύρεση των πρώτων κειμένων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που μοιράστηκαν μαζί μας τα έργα τους. Στην τέχνη δεν υπάρχουν βραβεία, δεν υπάρχει καλύτερο ή πρώτο, ωστόσο προσπαθήσαμε να ορίσουμε τις συμμετοχές δίχως να τις κατηγοριοποιούμε με τα συμβατικά μοντέλα πρωτιάς, ανάλογα με τη δική μας ματιά περί τέχνης και λογοτεχνίας. Το Α’ Βραβείο απονέμεται στο κείμενο Χήρα Ιατρού Ιακωβίδη της Γαλήνης Εφραιμίδου  με ψευδώνυμο Luci. Το Β’ Βραβείο απονέμεται στο κείμενο Γλυκό κουταλιού Τριαντάφυλλο της Φωτεινής Παλιεράκη με το ψευδώνυμο Φοτάνε. Το Γ’ Βραβείο απονέμεται στο κείμενο  Καπιτόλ του Χατζηπαναγιώτου Εμμανουήλ με το ψευδώνυμο Διαμαντής Αντωνίου.  Έπαινο λαμβάνουν: Ποίημα της Ελένης Λουκαδάκου, Η Πανδημία της αυτ-απάτης της  Ελένης Ελευθεριάδου,  Τα στερητικά της Γεωργίας Βασιλειάδου, Αλήθεια η Ψέμα; της Δήμητρας Καλυκάκη, Πηνελόπη της Χάρις Σουλιοπούλου, Τον ιό εγώ δεν ήθελα να τον κολλήσεις του Αποστολου Γωγάκου, Καρέ φιξ του Βαγγέλη Παπαδιόχου,  Τέρμα τα ψέματα της Γιούλης Αποκατανίδου, Κατά φαντασίαν παραλήπτης (για τον ποιητή) της Μαρίνας Σεφέρη.

 

Οι πρώτες συμμετοχές και οι έπαινοι θα λάβουν μέσω e-mail το αναμνηστικό βραβείο καθώς και όλες οι συμμετοχές θα λάβουν τιμητική κάρτα συμμετοχής. Για το έπαθλο (Μηνιαίο Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής) θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

Σας ευχαριστούμε για τις συμμετοχές και το μοίρασμα της τέχνης!

Κριτική Επιτροπή Διαγωνισμού:  G. Frangi – Εκδότης – Συγγραφέας, Δήμητρα Ευθυμιάδου – Φιλόλογος – Ποιήτρια,  Βέρα Στρίκου – Φιλόλογος, Γ. Αντωνίου – Φιλόλογος – αρθογράφος.

Συντακτική Ομάδα Art In Vivo

Μείνε μαζί μας, μείνε σε δράση και διάβασε ό,τι σου αξίζει!