Δέσποινα Βανδή: Η συγκίνηση και τα δάκρυα στη σκηνή όταν τραγούδησε το «Μέχρι Μάη Μήνα»

Φέτος η Δέσποινα Βανδή κλείνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο τραγούδι και η δημοφιλής τραγουδίστρια το γιορτάζει με συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε αρκετές ακόμα πόλεις της Ελλάδας.

Χθες Τετάρτη (10/7) η Δέσποινα Βανδή έδωσε συναυλία στο θέατρο Πέτρας και στο πλευρό της βρέθηκαν τα δύο παιδιά της, αλλά και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης με τον οποίο ο φακός τους τσάκωσε να δίνουν τρυφερά φιλιά λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας.

Βέβαια, ενώ η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στη σκηνή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της ούτε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα» το οποίο, όπως η ίδια έχει εξηγήσει στο παρελθόν, έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, αφού της θυμίζει πώς ένιωθε η μητέρα της όταν έχασαν τον πατέρα της.

«Αυτό το τραγούδι το έχω συνδυάσει με την ψυχολογία της μητέρας μου, που έχασε τον πατέρα μου. Τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά και με συγκινεί γιατί νιώθω ότι οι συγκεκριμένοι στίχοι συγχρονίζονται με την ψυχολογία της.